Nimsys Service Delivery Specialist on site

Solliciteer nu

Nimsys Service Delivery Specialist on site

Bij Gamma Communications Benelux zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker Nimsys om ons team te komen versterken.
Full-time · Amsterdam

Over de rol

In de functie van Customer Service Medewerker ga je aan de slag om ervoor te zorgen dat de ICT soepel verloopt in de bedrijfsverzamelgebouwen en bij de huurders. Dat betekent primair dat je ervoor zorgt dat internet en telefonie altijd werkt en dat je kleine storingen verhelpt. Je bent zichtbaar aanwezig in de gebouwen en makkelijk benaderbaar.

De vragen van klanten kunnen zeer uiteenlopen: van problemen met het versturen van e-mail, verloren documenten tot problemen met de WIFI verbinding. Ongeacht het probleem weet jij onze klanten te voorzien van de juiste oplossing. Achteraf controleer je of alles naar tevredenheid is opgelost. Doordat in ieder gebouw veel verschillende klanten zitten, wordt je werk nooit saai. Ieder bedrijf is immers anders.

We hebben een team van derdelijns hulptroepen die je kan inroepen bij grote of hardnekkige storingen. Je hoeft niet zelf alle kennis te hebben; we vinden het belangrijker dat je een goed contact met de klant hebt.

Over jou

Op ieder ICT probleem heb jij een antwoord! Wij zijn de IT specialist for workspaces!

We zoeken iemand die veel aanwezig is in onze vestigingen te Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Dit zijn inspirerende omgevingen waar technologie starters, advocaten, marketingbureaus en grote Amerikaanse bedrijven hun kantoor hebben.

Om aan de slag te kunnen als customer services medewerker:

  • ben je in het bezit van een Havo, VWO of MBO Informaticadiploma;
  • heb je tijdens een eerdere baan of door middel van stage ervaring opgedaan (0-5 jaar ervaring) en kan je affiniteit met ICT aantonen;
  • heb je bij voorkeur horeca of hospitality ervaring;
  • ben je zelfstandig en leergierig;
  • Het is van zelfsprekend dat je als customer services medewerker klant- en servicegericht bent en dat je sociale skills goed zijn ontwikkeld. Jij bent immers voortdurend in gesprek met klanten.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Customer Service Medewerker Nimsys? Dan horen we graag van je!